Be(leven) op de tuin

TuinGoed Bonatèr is een tuin in ontwikkeling, stap voor stap werken wij aan het realiseren van onze ideeën. Dat kost tijd, geld en energie. Maar de energie die wij erin stoppen is positieve energie en die krijgen we dubbel terug van de tuin.

TuinGoed Bonatèr is kleinschalig, divers en persoonlijk. We bieden veel mogelijkheden, maar vragen u vooraf te reserveren.
Voor meer informatie of een reservering, neem contact op met Roland Groskamp,
telefoon: 06-20859720 of mail: info@tuingoedbonater.nl

Wat kan je bij ons doen?

• Meewerken als vrijwilliger
• Kom naar de dagbesteding op onze zorgboerderij
• Werk aan jezelf met de tuintherapeut
• Bedrijfsuitje, een rondleiding of een gezellig dagje uit
• Kinderpartijtje ‘Ervaar de natuur’
• Pluk je eigen boeket in de pluktuin
Workshop Biologisch-Dynamisch tuinieren of een (kook)workshop
• Bezoek onze tuingoedwinkel
• Kamperen op onze minicamping

Meewerken als vrijwilliger

Bij TuinGoed Bonatèr kun je de handen uit de mouwen steken en meehelpen. Zomaar een dagje, alleen of met een groep. Of als vrijwilliger, voor korte of langere tijd.

Kom naar de dagbesteding op onze zorgboerderij

Ben je op zoek bent naar een plek in de natuur om heerlijk bezig te zijn en te genieten van al het moois wat de natuur ons te bieden heeft? Ook dan ben je hier op de juiste plek. Onze zorgboerderij, aangesloten bij de Stichting Heemz.org biedt ook dagbesteding aan. Heb je een PGB of een indicatie voor Zorg In Natura neem dan contact op met de Roland Groskamp, 06-20859720 of kijk op www.heemz.org

Pluk je eigen boeket in de pluktuin*

Kom in de zomer bloemenplukken in onze pluktuin en maak je eigen boeket (of laat dit door ons doen). De bloemenpluktuin bevat een heel sortiment vaste en éénjarige bloemsoorten, bekende en minder bekende, geeft de tuin een belangrijke impuls. Er komen allerlei insekten en vogels op af. Voor ons mensen is het gewoon heerlijk om er te zijn, al onze zintuigen open te zetten en te genieten, wat bloemen plukken voor onszelf of voor iemand anders.
*Onze bloemenpluktuin wordt dit jaar verplaats om ruimte te maken voor uitbreiding van de kas. Dit heeft tot gevolg dat wij weinig snijbloemen van de vaste planten verwachten. Van de eenjarigen kunt u in de zomer uiteraard ook boeketten maken.

Werk aan jezelf met de tuintherapeut

Kom tot rust komen en werk aan jezelf. Ben je op zoek naar een heerlijke plek waar dit kan? Dan ben je bij ons op de juiste plek. Als Tuintherapeut kan ik je op de tuin heel doelgericht aansturen, waardoor jij je weer kan ontwikkelen tot wie je werkelijk bent.

Workshop Biologisch-Dynamisch tuinieren

En leerzame en volledig verzorgde dag, waarbij beleven van en op de tuin centraal staat. Meehelpen, samen werken en samen genieten. Al je zintuigen worden aangesproken. Een heerlijke dag voor lichaam en geest.

Bedrijfsuitje, een rondleiding of een gezellig dagje uit

Wandel mee over de tuin, langs de groenten, de kruiden en de bloemen. De weide, de bomen, de dieren. Wat groeit er? Wat leeft er? Wat ervaar je? We laten je graag al je zintuigen gebruiken. We vertellen over diversiteit, identiteit en kwaliteit. Maar ook het werk van alledag, de idealen en de achtergronden. Een rondleiding op TuinGoed Bonatèr is het hele jaar rond mogelijk. Ieder seizoen, iedere maand heeft zijn eigen kwaliteit, zijn eigen energie. Je bent altijd van harte welkom! En leerzame en volledig verzorgde dag, waarbij beleven van en op de tuin centraal staat. Meehelpen, samen werken en samen genieten. Al je zintuigen worden aangesproken. Een heerlijke dag voor lichaam en geest.