Tuin in ontwikkeling

TuinGoed Bonatèr is en blijft een tuin in ontwikkeling, stap voor stap werken wij aan het realiseren van onze ideeën. Dat kost tijd, geld en energie. Maar de energie die wij erin stoppen is positieve energie en die krijgen we dubbel terug van de tuin. Heb je zin om in de tuin te helpen, voor een uurtje, dagje of regelmatig? Wees welkom!

TuinGoed Bonatèr is kleinschalig, divers en persoonlijk.

Wat kan je bij ons doen?

• Meewerken als vrijwilliger
• Kom naar de dagbesteding op onze zorgboerderij
• Werk aan jezelf met de tuintherapeut
• Bezoek onze tuingoedwinkel
• Kamperen op onze minicamping

Be(leven) op de tuin

Ben je op zoek bent naar een plek in de natuur om heerlijk bezig te zijn en te genieten van al het moois wat de natuur ons te bieden heeft? Ook dan ben je hier op de juiste plek. Onze zorgboerderij, aangesloten bij de Stichting Heemz.org biedt ook dagbesteding aan. Heb je een PGB of een indicatie voor Zorg In Natura neem dan contact op met de Roland Groskamp, 06-20859720 of kijk op www.heemz.org

Bij TuinGoed Bonatèr kun je de handen uit de mouwen steken en meehelpen. Zomaar een dagje, alleen of met een groep. Voor korte of langere tijd.

Kom tot rust komen en werk aan jezelf. Ben je op zoek naar een heerlijke plek waar dit kan? Dan ben je bij ons op de juiste plek. Als Tuintherapeut kan ik je op de tuin heel doelgericht aansturen, waardoor jij je weer kan ontwikkelen tot wie je werkelijk bent.

En leerzame en volledig verzorgde dag, waarbij beleven van en op de tuin centraal staat. Meehelpen, samen werken en samen genieten. Al je zintuigen worden aangesproken. Een heerlijke dag voor lichaam en geest.

Wandel mee over de tuin, langs de groenten, de kruiden en de bloemen. De weide, de bomen, de dieren. Wat groeit er? Wat leeft er? Wat ervaar je? We laten je graag al je zintuigen gebruiken. We vertellen over diversiteit, identiteit en kwaliteit. Maar ook het werk van alledag, de idealen en de achtergronden. Een rondleiding op TuinGoed Bonatèr is het hele jaar rond mogelijk. Ieder seizoen, iedere maand heeft zijn eigen kwaliteit, zijn eigen energie. Je bent altijd van harte welkom! En leerzame en volledig verzorgde dag, waarbij beleven van en op de tuin centraal staat. Meehelpen, samen werken en samen genieten. Al je zintuigen worden aangesproken. Een heerlijke dag voor lichaam en geest.

Activiteiten

De organisatie voor diverse activiteiten komt langzaam weer op gang. Voorzichtig mogen weer wat meer en kunnen we in kleine groepen bij elkaar komen. We zijn volop bezig met het organiseren van:

  • Mini concerten
  • Yogaretreats
  • Workshop biodynamisch tuinieren
  • Workshop kruidengeneeskunde
  • Survival cursus – zelfredzaam in de natuur

We hebben de ruimte en bieden veel mogelijkheden. Heb je zelf een idee voor het organiseren van een evenement, neem gerust contact op!

Voor meer informatie of vragen, neem contact op met Alicia Siffels, telefoon: 06-20171334 of mail: aliciasiffels@gmail.com