Biodynamische tuinbouw

Aan de weg worden groenten, fruit, eieren en zelfgemaakte jams verkocht. Maar je kunt ook zelf het TuinGoed beleven door rond te lopen en je zintuigen het werk te laten doen. Neem een mandje mee, ruik, voel en proef en pluk je eigen groente, fruit of kruiden.

TuinGoed Bonatèr is en blijft een tuin in ontwikkeling, stap voor stap werken wij aan het realiseren van onze ideeën. Dat kost tijd, geld en energie. Maar de energie die wij erin stoppen is positieve energie en die krijgen we dubbel terug van de tuin. Heb je zin om in de tuin te helpen, voor een uurtje, dagje of regelmatig? Wees welkom!

We streven naar biodynamische tuinbouw waarbij we uitgaan van het versterken van de natuurlijke groei met aandacht voor bodemvruchtbaarheid en diversiteit in het telen van gewassen. De natuur zien we als een verbonden geheel, waarbij de invloed van o.a. het klimaat, de bodemvruchtbaarheid, watervervuiling, biodiversiteit en luchtkwaliteit medebepalend is.

Wij verkopen in de TuinGoed winkel smaakvolle groenten, fruit en kruiden uit onze biologische tuinderij. Door volledig bewust om te gaan met aarde, natuur en kosmos, krijgen de producten een bijzondere smaak, zoals de natuur het bedoeld heeft. Ons assortiment is seizoensgebonden.

Koken met verse groenten is niet alleen gezond en lekker, maar ook spannend en inspirerend en het geeft veel voldoening. Eigenaar Roland Groskamp vertelt graag over de groenten en kruiden en laat je proeven om je te overtuigen van de kwaliteit. ‘Kwaliteit betekent voor mij: veel smaak, vers, gezond en 100% natuurlijk! Vers is bij hier geen loze kreet: oogsten en direct verkopen.’

Wil je helpen in de tuin? Tijdens je verblijf, een dagje of regelmatig? Laat het ons weten! 

TuinGoed Bonater is verkooppunt voor:

  • Bio-Kultura   –   Biologische potgrond en compost
  • Bio-Ron         –    Biologische dieren- en plantenvoeding

Verkooppunt voor