Biodynamische tuinbouw

Door persoonlijke omstandigheden heeft het TuinGoed de afgelopen twee jaar helaas niet de aandacht gekregen dat het verdient. Er is achterstallig onderhoud en helaas hebben we op dit moment weinig oogst, waardoor we minimaal groenten, fruit, eieren en zelfgemaakte jams verkopen.

TuinGoed Bonatèr is en blijft een tuin in ontwikkeling, stap voor stap werken wij aan het realiseren van onze ideeën. Dat kost tijd, geld en energie. Maar de energie die wij erin stoppen is positieve energie en die krijgen we dubbel terug van de tuin. Heb je zin om in de tuin te helpen, voor een uurtje, dagje of regelmatig? Wees welkom!

We streven naar biodynamische tuinbouw waarbij we uitgaan van het versterken van de natuurlijke groei met aandacht voor bodemvruchtbaarheid en diversiteit in het telen van gewassen. De natuur zien we als een verbonden geheel, waarbij de invloed van o.a. het klimaat, de bodemvruchtbaarheid, watervervuiling, biodiversiteit en luchtkwaliteit medebepalend is.

Wil je helpen in de tuin? Tijdens je verblijf, een dagje of regelmatig? Laat het ons weten! 

Dagbesteding

Ben je op zoek bent naar een plek in de natuur om heerlijk bezig te zijn en te genieten van al het moois wat de natuur ons te bieden heeft? Ook dan ben je hier op de juiste plek. Onze zorgboerderij, aangesloten bij de Stichting Heemz.org biedt ook dagbesteding aan. Heb je een PGB of een indicatie voor Zorg In Natura neem dan contact op met de Roland Groskamp, 06-20859720 of kijk op www.heemz.org

heemzorg

TuinGoed Bonater is verkooppunt voor:

  • Bio-Kultura   –   Biologische potgrond en compost
  • Bio-Ron         –    Biologische dieren- en plantenvoeding

Verkooppunt voor